Апарат за кръвна захар GLUCO CALEA

Wellion GLUCO CALEA – за точност и безопасност


Точност и безопасност – това е иновативния апарат за кръвна захар GLUCO CALEA.


Wellion GLUCO CALEA е разработен специално за кучета, котки и коне. За точен резултат в опаковката с тест ленти има три различни кодиращи чипа (с различен цвят), които лесно се сменят.  Предвиден е бутон за изхвърляне на използваната тест лента, което е допълнително удобство.

VET GLUCO CALEA MM: VET GLUCO CALEA MM (© Wellion)

Лесната работа с апарат Wellion GLUCO CALEA облекчава грижите на  собственика за диабетно болно животно. Резултатът се показва с големи  цифри на осветен екран.
 
Тест лентите GLUCO CALEA лесно се изхвърлят от апарата с бутон.
 
Предвидена е възможност за настройка на 4 аларми, които подсещат, че е време за измерване. Оптимална терапия е възможна само чрез редовен контрол и съвети от Вашия ветеринар. Усреднените стойности за кръвната захар в паметта на апарата дават допълнителна информация за добрия контрол.

 

Специално за кучета, котки и коне
Лесен за работа
Големи, ясни цифри на екрана
  Бутон за изхвърляне на тест лента
Екран със задно осветяване
Аларма за хипо- хипергликемия
4 програмируеми аларми
Средни стойности
5 секунди време на измерване
300 резултата памет
0.5 микролитра кръвна проба
1000 измервания живот на батерията
1 сменяема батерия, тип CR2032

Този интернет сайт съдържа информация за продукти, предназначени за широка аудитория и може да съдържа продукти/ продуктови характеристики, които иначе не се предлагат или са валидни за Вашата страна. Моля имайте предвид, че ние не носим отговорност при достъп до тази информация, която може да не отговаря на законови, регистрационни и други разпоредби в страната, в която живеете.