Условия за ползване
> www.wellion.bg/bg/Terms_of_Use

Условия за ползване


1. Съвет

1.1 Нашият интернет сайт не съдържа съвети за лечение или такава информация. При всички обстоятелства е задължително да се консултирате с доктор, ако имате здравен проблем. Само здравен специалист може да извърши диагностика и да проведе нужното лечение.
 
2. Освобождаване от отговорност
2.1 Ние опресняваме информацията на нашия интернет сайт непрекъснато. Въпреки това е възможно информацията да се е променила междувременно. Следователно ние не носим отговорност или гаранция, че предоставената информация е актуална, вярна и пълна. MED TRUST не носи отговорност за съдържание и представяне в други интернет сайтове, в които за справка се предоставя препратка (линк). Още повече, ние не носим никаква отговорност за информация в интернет страници на трети страни, които насочват с препратка към интернет сайта на MED TRUST.
 
3. Препратки
3.1 Препратки към интернет сайтове на трети страни са предоставени с цел предоставяне на услуга. MED TRUST не изразява никакво мнение върху съдържанието на интернет страниците на трети страни и категорично отрича всякаква отговорност за информацията предоставена от трети страни и нейното използване.
 
4. Търговски марки
4.1 Всички споменати търговски марки са собственост на съответните им притежатели. Отсъствието на посочена търговска марка не означава, че тя не е защитена.
 
5. Защита на данни
5.1 Ние се отнасяме с висок приоритет за защита на личните Ви данни. За повече подробности, моля прочетете нашата декларация за защита на личните данни.
 
6. Поръчка на продукти
6.1 Вие може да поръчате нашите продукти по телефон или онлайн. Тези поръчки се подчиняват на нашите стандартни условия и правила.
 
7. Идентификация на фирмата, отправяща предложението
MED TRUST Handelsgesm.b.H. 
Gewerbepark 10
 7221  Marz Австрия
 
Тел.  (+43) 02626 / 64 190
 Факс  (+43) 02626 /  64 190 - 77
 
e-mail  office@medtrust.at 
Управител: Werner Trenker
FN (фирмен номер):  163015d
LG (регионален съд): Eisenstadt
DVR (регистрационен номер за защита на личните данни): 0935859
UID (ДДС номер): ATU 43445802
 Член на WKÖ
 
01.08.2014

Този интернет сайт съдържа информация за продукти, предназначени за широка аудитория и може да съдържа продукти/ продуктови характеристики, които иначе не се предлагат или са валидни за Вашата страна. Моля имайте предвид, че ние не носим отговорност при достъп до тази информация, която може да не отговаря на законови, регистрационни и други разпоредби в страната, в която живеете.